OPP Pupu
Wushu_kungfu_potku_crop-scaled.jpg
HWtext_logo.png

OMAKAUPPA

Helsingin Wushun oma kauppa on toteutettu yhteistyössä Oulun Paitapainon kanssa joka käsittelee yhdistyksen tuotetilaukset tämän sivuston kautta. Valikoima seuratuotteita päätetään yhdessä Helsingin Wushun kanssa. Tuotteille onnistuu nouto paikan päältä tai postitus. 

HELSINGIN WUSHU

Helsingin Wushu ry on vuonna 1991 perustetun Suomen Wushu-liiton jäsenseura jossa harjoitetaan kiinalaisia wushu-lajeja kuten wushu kungfua, taijia sekä qigongia Helsingin Kaapelitehtaalla shifu Zhang Fangin johdolla.

Seurassa voi harjoitella oman kokemustason mukaan ympäri vuoden lasten wushu kungfusta seniori-taijiin.

TUOTTEET

No product

TILAAMINEN

Valitse tuote

Toteutus

Reklamaatiot

Valitse luettelosta haluamasi tuotteet ja siirry ostoskorin kautta maksamaan tilauksesi luotto- tai pankkikortilla. Voit valita tuotteelle joko noudon Pikisaaresta tai postituksen.

Toteutamme tuotteet aina tilauksesta paikan päällä. Tyypillisesti toimitamme tuotteet 2 viikon sisään riippuen kunkin tuotteen saatavuudesta ja tilausjonosta. Voit myös valita tuotteelle noudon jolloin ilmoitamme kun tuote on noudettavissa.

Jos tuotteessa on jotain vikaa, olet saanut väärän koon, tai sinulla on muita epäselvyyksiä tilauksen tekemisen kanssa ota yhteyttä Oulun Paitapainon henkilökuntaan.

 

Tekstiileihin liittyvät ongelmat eivät ole koskaan niin vakavia etteikö niitä saataisiin ratkaistua. Me ei ryhdytä väittelemään asiakkaiden kanssa varsinkaan silloin kun he hallitsevat järkkymätöntä mielenhallintaa ja osaavat levitoida.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon