bunny_says_hello.jpeg
OPP Face White.jpg

OULUN PAITAPAINO OY

OPP on vuonna 1992 perustettu tekstiilipaino joka nykyisin sijaitsee Kulttuurikiihdyttämö [TILA]:ssa, kulttuurikeskuksessa jossa on aikaisemmin toiminut käsi- ja taideteollinen oppilaitos.

Toteutamme tekstiilipainoa asiakkaan toiveiden mukaisesti tilauksesta erilaisiin tarpeisiin kuten työ- ja edustusvaatteiksi, lahjaksi, jälleenmyyntiin tai omaan käyttöön.

Henkilökohtaista tarjousta varten tarvitsemme toiveita tuotteista ja määrästä sekä kuva-aineiston, aikataulun ja/tai budjetin.

 

Voit soittaa meille ma-pe klo 11-17 numeroon 045 783 483 07 tai lähettää koska vain sähköpostia osoitteeseen oulunpaitapaino@gmail.com.

PALVELUT

PAINATUKSET

Lämpösiirtopainatusten perushinnat olemme jakaneet eri ryhmiin koon ja määrän perusteella.

Silkkipainotarjoukset ym. erikoistilaukset käsittelemme aina tapauskohtaisesti.

Toimitamme yksinkertaiset pikapainatukset jopa päivässä, mutta tyypillisesti tilaustuotteiden toteutus vie pari viikkoa tilauksen vahvistamisesta.

TEKSTIILIT

Kattavan valikoiman laadukkaita perustekstiilejä tulevat kumppanimme stanley/stellan kautta.

Maahantuojien ja valmistajien lista on kuitenkin laajempi joten yleensä kaivelemme suosituksia asiakkaan toiveiden perusteella.

Tuotteet tilataan maahantuojilta sekä valmistajilta parin viikon toimitusajalla ilman lähetyskuluja.

DISAINIT

Pyrimme aina yhdistämään asiakkaan tarpeet ja käytössä olevat painotekniikat parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Muokkaamme myös olemassaolevaa materiaalia tai ideoita painokelpoiseen muotoon ja vahvistamme ne asiakkaalla ennen toteutusta.

Teemme tarvittaessa myös kuvankäsittelyä ja logosuunnittelua.

 

TUOTTEET

Yli 50kpl erät esimerkiksi logopainettuja aurinkolaseja tai brodeerattuja kangasmerkkejä tarjoamme ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kautta​.

Tuotevalikoimamme ja kontaktimme ovat laajemmat mitä yksittäiset verkkosivut jaksavat kantaa joten kannattaa kysyä, se ei maksa mitään!

HINNASTO

hinnasto2020.jpg
 
002_edited.jpg
002_edited.jpg

PAINATUKSISTA

Suurin osa tekstiilipainatuksista toteutetaan paikan päällä käsityönä laadukkailla lämpösiirtomenetelmillä.

 

Flex-lämpösiirtomateriaalina käytämme puolimattaa 55 µm (mm:n tuhannesosa), Öko-Tex standardisoitua, kierrätettävää ja allergisoimatonta polyuretaania joka kestää valmistajan mukaan jopa 80°C pesua.

Monivärikalvopainatuksissa käytämme tulostettavaa lämpösiirtomateriaalia joka sopii vaatteille, asusteille sekä varusteille. Materiaalilla on Öko-Tex Standard 100 -sertifikaatti, joka mahdollistaa käytön myös vauvojen- ja lastenvaatteisiin. Kestää pesua 60°C asteessa. Materiaalin paksuus on 75 µm.

Tulostuksessa käytämme Eco Solvent musteita jotka eivät sisällä haitallisia liuottimia mutta ovat silti värikylläisiä ja kestäviä myös tekstiilipainomateriaaleilla.

Seripainatuksessa pyrimme myös tarjoamaan vain kestäviä ja ympäristöystävällisiä painomenetelmiä (minkä takia emme esimerkiksi tee lainkaan usein biohajoamattomia hilepainatuksia).

 

HISTORIAA

REFERENSSEJÄ

asiakkaat.jpg