top of page

TEKSTIILIPAINO

Toteutamme tekstiilipainatuksia paikan päällä manuaalisesti laadukkailla lämpösiirtomenetelmillä tyypillisesti 2-3 viikon toimitusajalla. Täysin yksilöityjen tuotteiden toteutusaika kuitenkin vaihtelee tapauskohtaisesti tilauksen sisällöstä riippuen.

Yksittäisissä yksiväripainatuksissa käytämme flex-lämpösiirtomateriaalia joka on ohutta, puolimattaa Oeko-Tex®100-sertifioitua, allergisoimatonta, kierrätettävää ja kestävää polyuretaania.

Moniväripainatuksissa käytämme tulostettavaa lämpösiirtomateriaalia. Materiaalilla on Oeko-Tex®100 sertifikaatti, joka on turvallista painaa myös vauvojen vaatteisiin.

Yli 25 kappaleen tilauksiin käytämme Ruotsissa tehdasvalmistettuja lämpösiirtokuvia joita voidaan verrata seripainatuksen laatuun ja tuntuun. Siirtokuvat soveltuvat monimutkaisille sekä monivärisille printeille joita voimme myös säilyttää jatkotilauksia varten.

Painatusten koot

PAINATUSKOOT

Kuvituksen tyypilliset mutta suurpiirteiset koot ja sijainnit painatuksille ovat arvioita materiaalin menekin laskemiseksi minkä perusteella myös määrittelemme arviohinnaston merkkaukselle.

  • XS A7 - 10cm × 5cm

Hihamerkit, niskalabelit ja muut brändäykseen tarkoitetut koristeet.

  • S A6 - 15cm × 10cm

Rintalogot sekä isot hihapainatukset.

  • M A5 - 15cm × 20cm

Tyypillinen painatuskoko vaakaan painetuille kuville sekä teksteille, lasten ja naisten paidoille.

  • L A4 - 20cm × 30cm

Keskelle rintaa painettavat reilun kokoiset kuvat, grafiikat ja isot tekstielementit suuriin paitakokoihin.

  • XL A3 - 30cm × 40cm

Pelipaitapainatukset kuten nimet ja numerot, todella isot tai laajalle alalle hajautetut designit.

PAINATUSHINNASTO

Pelkän painatuksen arviohinnat sisältävät arvonlisäveron. Yksittäiset painatukset ovat huomattavasti kalliimpia kuin sarjapainatukset, missä tilauksen käsittelyyn käytetty vakioaika jakautuu useammalle tuotteelle. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään ja lopulliset hinnat lasketaan aina tapauskohtaisesti.

PESU JA HUOLTO-OHJEET

Lämpösiirtomateriaali ja painatukset yleensä on suunniteltu kovaan käyttöön arjen sotkuista urheilukentille, mutta pitävyyden ja ulkonäön kannalta kannattaa käyttää suosittelemiamme pesuohjeita jotka varmistavat myös tekstiileille pitkän käyttöiän.

 

Painatustekniikkamme eivät poikkea alan standardien vuoksi "kaupasta ostetuista" tuotteista tai painatuksista kuin ehkä ylivertaisuudellaan, joten tämä ohje on universaali:

h

Normaali- tai hienopesu saman väristen tuotteiden kanssa mielellään nurinpäin käännettynä enintään 40°C asteessa.

E

Kevyt silitys enintään 150°C asteessa leivinpaperin läpi. Leivinpaperi suojaa kuvaa tarttumasta silitysrautaan.

HK

Älä käytä huuhteluainetta koska se ei sovi painatusten kiinnitteille. Ei valkaisuainetta tai kemiallista pesua.

U

Ei rumpukuivausta. Rumpukuivaus on liian kuuma ja kuluttava käsittely tekstiilille ja lämpöalttiille tekstiilipainatuksille.

bottom of page