top of page
OULUN_PAITAPAINO_2020_edited_edited_edit
OulunCave_bg.jpg

Oulun Caven oma hovivaatehtimo Oulun Paitapaino käsittelee, valmistaa ja jakelee yhdistyksen tekstiilit tämän verkkokauppasivun kautta.

Erikoisvärit ja mallit voit tilata laittamalla sähköpostia osoitteeseen oulunpaitapaino@gmail.com

 

Koko tilausvalikoima tuotteita löytyy osoitteesta stanleystella.com

OULUN CAVE

Erinäisiin kiipeilymuotoihin sekä hyljetekniikoihin keskittynyt Oulun Cave ry on vuonna 2007 rekisteröity seura jonka boulder-painotteinen harjoitusluola sijaitsee Oulun Nallisportissa.

Cavella voi reenata monipuolisesti ja se on saletti että voimaa tarttuu ja tekniikka kehittyy lupsakassa treeniseurassa. Vinkkejä ja betaa reittiin ku reittiin löytyy varmasti.

Cavelle pääset kiipeämään joko liittymällä jäseneksi tai kertakävijänä.

OulunCave_bg2.jpg
Mankkaaa.png

TILAAMINEN

Valitse tuote

Valmistus

Reklamaatiot

Valitse luettelosta haluamasi tuotteet ja siirry ostoskorin kautta maksamaan tilauksesi luotto- tai pankkikortilla. Voit valita tuotteelle joko noudon Pikisaaresta tai postituksen.

Toteutamme tuotteet aina tilauksesta paikan päällä. Tyypillisesti toimitamme tuotteet 1-3 viikon sisällä riippuen kunkin tuotteen saatavuudesta ja tilausjonosta.

Jos tuotteessa on jotain vikaa, olet saanut väärän koon, tai sinulla on muita epäselvyyksiä tilauksen tekemisen kanssa ota yhteyttä Oulun Paitapainon henkilökuntaan.

bottom of page