OULUN PAITAPAINO

OPP on vuonna 1992 perustettu tekstiilipaino joka nykyisin sijaitsee [TILA] Kulttuurikiihdyttämössä. Muutimme Isokadun Valkealinnasta vuonna 2017 Pikisaareen. Uudessa kulttuurikeskuksessamme on aijemmin toiminut käsi- ja taideteollinen oppilaitos.

Painamme tekstiilejä asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi työ-, edustus- tai esiintymisasuksi, lahjaksi, jälleenmyyntiin sekä omaan käyttöön.

Tarjouksen laatimista varten tarvitsemme asiakkaan toiveet tuotteista, määrästä, aineiston kuvana tai kirjallisena sekä aikataulun ja/tai budjetin.

 

Tavoitat meidät arkisin klo 11-17 numerosta 045 783 483 07 tai sähköpostitse oulunpaitapaino@gmail.com. Voit laittaa myös viestiä WhatsAppilla.

bunny_says_hello.jpeg

HENKILÖKUNTA

Promo_Joni.jpg

Joni on aloittanut ensimmäisen osa-aikaisen työuransa paitapainossa vuonna 2004 ja hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 2010 lähtien.

 

Tukka on hänellä lähtenyt harvenemaan jo vuodesta 2014 lähtien.

Yrittäjyyden ohella Joni harrastaa ja on tehnyt sitä jo eilisestä lähtien.

 Joni 

YRITINGMAN

Promo_Samuli.jpg

​Samuli on paitapainon osa-aikainen työntekijä.

 

Hänen työnkuvansa asiakaspalvelun, kuvankäsittelyn, tuotteiden valmistuksen, logistiikan, tuotetilausten, verkkokaupan, siivoamisen, satunnaisen laihtumisen ja parran kasvattamisen lisäksi on Happo -vaatebrändin suunnittelu sekä nauhattoman basson näppäily firman virkistyspäivillä.

 Samuli 

HAPOTTAJA

Jonin ja Samulin lisäksi teitä palvele Same ja Eve, kaksi pitkäaikaista työharjoittelijaamme.

 

HISTORIAA KUVINA

 

INSTAGRAM SYÖTE

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kauanko painatuksissa kestää?


Meidän toimitusaika on viikosta kolmeen viikkoon johtuen luonnollisesta työjonosta. Tyypillisesti itse painatus valmiista aineistosta ei kestä kauaa varsinkin jos kuva/teksti on yksinkertainen. Kiiretapauksissa soita ja/tai lähetä sähköpostia, toimita meille aineisto valmiina ja ilmoita toivottu päivämäärä.
Voinko saada painatuksen jo tänään?


Jos meillä juuri tänään ei ole isoa työjonoa, toivottu tekstiili löytyy omasta takaa tai varastostamme ja printti on esimerkiksi pelkkää tekstiä, voimme painattaa tuotteesi peräti odotellessa. Jos sinulla on kiire niin varaudu kompromisseihin koska usein niitä joudutaan tekemään. Kiirellisissä töissä lisäämme painokustannuksiin 20 euroa niinsanottua jonon ohituskulua.
Mutta jos haluan laatua, nopeasti ja halvalla?


Kaikkia kolmea kriteeriä on äärimmäisen vaikea tarjota seuraavista syistä:

 • Halpaa saa kaukaa mikä kestää aikaa tilata ja toimittaa.
 • Nopeasti saat helposti mitä sattuu ja kalliilla koska hosuminen kasvattaa virhemarginaalia jolloin pitää olla erityisen tarkkana.
 • Laatu siis kärsii mitä halvempi esimerkiksi tekstiilin materiaali on ja kuvan kanssa ryhdytään hutiloimaan.
Varaudu valitsemaan siis kaksi kolmesta kriteeristä kuten kaikki kuolevaiset.
Kestääkö painatukset pesua?


Yritingmanin sukunimi on Kesti. Ai ei vakuuta? Jos tuotteemme ei kestä tai sinulle sattuu onnettomuus pesuhuoneessa niin me koitetaan korjata tilanne esimerkiksi tarjoamalla uusi tuote reilulla alennuksella. Kyseessä nyt loppuviimein on aika edullinen eikä kovinkaan elintärkeä tuote. Perimmäinen kannattavuus materiaalivalinnoissa ja painatusten tarjoamisessa asiakkaalle on siinä että ne kestävät normaalia käyttöä. Toisin sanoen, "me ei oltais täällä jos tuote ei toimi".
Painatteko omiin tuotteisiin?


Me tehdään usein painatuksia erikoistuotteisiin (kuten nappulakenkiin!), mutta varmistamme aina materiaalien yhteensopivuuden ennen painatusta ja testaamme ne ennen kuin otamme työn vastaan. Tuotteen siis pitää kestää lämpöä ja prässäystä sekä sopia meidän prässiin!
Painetaanko teillä paitoja?


...joo. Tätä kysytään yllättävän paljon.
Saanko kuvan piirustuksesta paitaan?


Useimmiten piirustukset ovat liian monimutkaisia ja hentoja jotta ne voitaisiin leikata painomateriaalista irti jolloin ainoa vaihtoehto on tulostaa ne ns. "laatikoksi" ja painaa taustan kanssa. Eli kyllä, mutta lopputulos ei ole välttämättä toivotunlainen. Me ei paineta mitään ennen kuin asiakas ymmärtää millainen lopputulos kuvasta saadaan valmiiseen tuotteeseen.
Suunnitteletteko logoja toiveista tai hahmotelmista?


Meidän kuvankäsittelypalveluun kuuluu originaalien työstäminen painokelpoisiksi tiedostoiksi. Tyypillisesti yksinkertaiset kuvat teemme noin 50-100€ hintaan ja tiedostojen lunastaminen omaan käyttöön kustantaa noin 100€. Eli aineistosta ja työmäärästä riippuen voimme toteuttaa yksinkertaisia logoja 50-200€ hintaan tapauskohtaisesti.
Painatteko te muutakin kuin paitoja?


Meillä on laaja kontaktiverkosto ja lähes 20 vuoden kokemus painoalalta. Yritingmanin lonkerot yltävät ympäri palloa joten aina kannattaa kysyä; se ei maksa mitään. Teetämme brodeerattuja merkkejä ja kauttaaltaan painettuja huiveja Virossa, tuotamme kaiverrettuja alumiinimukeja ja logollisia aurinkolaseja Saksassa yms. mutta se ei ole pääasiallinen työmme joten emme sitä juurikaan mainosta.

?

 

TOIMITUS & PALAUTUS

TOIMITUSEHDOT

Verkkokauppamme tuotteet toimitamme tyypillisesti kirjepostina kiinteällä kolmen ja puolen euron toimitushinnalla 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Jos pakkauskoko ylittää painorajan (tai maiden rajan) niin käytämme SmartPost -palvelua tai Matkahuoltoa paketin lähettämiseen, mutta emme veloita tästä lisähintaa.

 

Meille myös sopii erinomaisesti tuotteiden nouto liikkeestämme arkisin kello 11-17 välillä. Jos pakettiasi ei ala kuulumaan, on se jossain vaiheessa hukkunut matkalle tai yrittäjä on mokannut. Tässä tapauksessa ota yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen oulunpaitapaino@gmail.com niin korjataan tilanne.

Isommista pakkauksista veloitamme vain Matkahuollon tai SmartPostin lähetyskulut.

VAIHTO JA PALAUTUS

Haluamme että asiakkaillamme jää mahdollisimman hyvä mieli asioinnista kanssamme. Emme ole robotteja ja teemme jopa joskus elämässämme virheitä. Eli jos olet saanut väärän tuotteen, tuotteessa on jotain vikaa tai haluat vaihtaa tuotteen kokoa niin ota yhteyttä meihin sähköpostilla oulunpaitapaino@gmail.com niin me mielellämme selvitetään asia henkilökohtaisesti.

Valitettavasti meillä ei ole hienoja palautusjärjestelmiä tai sopimuksia paketin toimittajien kanssa joten selvitellään vaihtojen ja palautusten kustannukset tapauskohtaisesti.

YHTEYS- & LASKUTUSTIEDOT

Yritys:   Oulun Paitapaino Oy
Y-tunnus:   0911200-9
Katuosoite:   Pikisaarentie 15
Postinumero:   90100
Postitoimipaikka:   Oulu
Yhteyshenkilö:   Joni Kesti
Puhelin:   045 783 483 07

Email:   oulunpaitapaino@gmail.com

Facebook:   OULUNPAITAPAINO

Instagram:   @oulunpaitapaino

WhatsApp:   Lähetä viesti
Verkkolaskutusosoite:   003709112009

OVT-tunnus:   003709112009

Operaattorin tunnus:   003723327487

Operaattori:   Apix Messaging Oy

TIETOSUOJA &
TOIMINTATAVAT

ASIAKASPALVELU

Palvelemme asiakkaitamme paikan päällä, sähköpostilla ja puhelimitse arkipäivisin klo 11-17. Kiireessä emme aina ehdi vastailemaan välittömästi, mutta meille voi jättää viestin myös yhteydenottolomakkeella tai WhatsApp -sovelluksen kautta.

Asiakaspalvelumme kulmakivenä on läpinäkyvyys ja rehellisyys. Emme mielellään myy asioita mitä asiakas ei tarvitse tai tee tuotteita mitkä eivät yksinkertaisesti toimi.

Sen sijaan yritämme keksiä ympäristöystävällisiä ja kestäviä ratkaisuja kunkin asiakkaan tarpeisiin.

 

Koska emme ole kaikkitietäviä, suosittelemme toisia yrityksiä ja yrittäjiä jos uskomme heidän palvelevan asiakkaan tarpeita paremmin.

JÄLLEENMYYJILLE

Teemme myös räätälöityjä tarjouksia niinsanottuun jälleenmyyntiin, mutta tyypillisesti keskitymme palvelemaan loppuasiakkaita. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä sähköpostilla tai tule käymään.

MAKSUTAVAT

 • ​Korttimaksut

 • PayPal

 • Laskutus

 • Käteinen

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME

WIX-alustalla toimiva verkkokauppamme kerää tietoja asiakkaan selaimelle väliaikaisesti tallentuvien keksien avustuksella. Nämä "cookiet" ovat välttämättömiä sivuston toiminnalle ja asiakastapahtumien toteuttamiselle sekä seurannalle.

Verkkokauppapalvelun pääkäyttäjänä toimii Oulun Paitapaino Oy (Y-tunnus: 0911200-9) Pikisaarentie 15, 90100 Oulu.

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää sähköpostilla: oulunpaitapaino@gmail.com

1. Tietojen kerääminen

Google Analytics kerää tilastoja kotisivun liikenteestä kun käytät verkkosivujamme. Esimerkiksi kauanko sivulla vierailu kestää, onko sivustolle saavuttu esim. Google-hakukoneen kautta ja mistä maasta vierailu tehdään.

Kun tilaat verkkokaupasta tuotteen tai rekisteröidyt asiakkaaksi, WIX-järjestelmä kerää tarvittavat, luovuttamasi tiedot. Kerättäviin tietoihin kuuluu nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoite. Eli vain oleellisimmat tiedot tilausten käsittelyä varten.

Maksutietoja emme kerää, emmekä Googlen analyytiikan lisäksi muutakaan tietoa kolmannen osapuolen palveluiden kautta. Maksutietojen keräämisestä ja säilytyksestä saat lisätietoa valitsemasi maksunvälittäjän palvelusta ja verkkokaupan mekaniikasta palveluntarjoajamme WIXin kautta. Googlen analyytiikan tarkemmista toiminnoista saat lisätietoja googlaamalla.

2. Tietojen käyttäminen

Kerättyä tietoa käytetään tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen sekä verkkosivujen toiminnan sekä käytön seuraamiseen.

3. Tietojen poistaminen

Asiakkaallamme on oikeus tietää mitä hänen tietojaan verkkokaupassamme on ja hän voi pyytää henkilötietojen oikaisua tai poistamista. Voit pyytää meitä poistamaan kaiken sinua koskevan tiedon lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen oulunpaitapaino@gmail.com.

4. Tietojen luovuttaminen

Emme luovuta tietojasi eteenpäin emmekä tallenna tai käytä tietojasi sivuston perustoimintojen ulkopuolella. Kolmannet osapuolet kuten Google ei luovuta edes anonyymejä tietoja eteenpäin saati säilytä niitä siten että niillä pääsisi jäljittämään sivustomme käyttäjiä. Tietojasi tarvitaan käytännössä vain verkkokaupan toiminnan varmistamiseksi.

Verkkokauppamme selaajatietoja välittyy seuraaville kolmansille osapuolille:

 • Analytiikka- ja tilastointipalveluille (Google analytics).

 • Matkahuollolle tai postille tuotteiden toimittamista varten.

 • Maksunvälittäjälle ostotapahtuman yhteydessä.

5. Tietojen suojaaminen

Lähettämäsi tiedot säilytetään asianmukaisesti salattuna WIX-verkkokaupan palvelimilla. Lisätietoja WIX GDPR -käytännöistä ja tietosuojasta saat osoitteesta: https://www.wix.com/about/privacy

6. Evästeiden käyttö

Sivustolla on pakollisia evästeitä, joiden avulla talletetaan ostoskori ja asiakkaan tiedot tilauksen yhteydessä tuotteen toimitusta varten. Näiden lisäksi seuraamme kävijäliikennettä Google Analyticsin avulla. Näitä kävijätietoja voidaan käyttää mainonnan kohdentamiseen. Mainonnan kohdentamisasetuksiin voit vaikuttaa mainonnansta vastaavan tahon kautta.

Evästeet voit halutessasi poistaa tai niiden keräämisen kieltää selaimestasi. Ilman poistamista ne säilyvät tietokoneellasi minuuteista kuukausiin.

Google: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

7. Suostumus

Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytännön ja tarpeellisten tietojen keräämisen.

8. Puutteet tai lisätiedot

Jos koet tietosuojassamme olevan puutteita, parannusehdotuksia otetaan vastaan osoitteessa oulunpaitapaino@gmail.com.

 
 
 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon