Fitness on Yoga Mat
puy_logo.png

POP UP YOGA - JOOGAA KAIKILLE

verkkokauppa

Pop Up Yoga -verkkokauppa on toteutettu yhteistyössä Oulun Paitapainon kanssa, Pikisaaressa sijaitsevassa kulttuuria uhkuvassa [TILA] Kulttuurikiihdyttämössä. Tuotevalikoimamme päätetään yhdessä Pop Up Yogan henkilökunnan toimesta. Tuotteille onnistuu nouto paikan päältä tai postitus. Kaikki reklamaatiot ja tiedustelut hoidetaan henkilökohtaisesti puhelimitse puh. 045 783 483 07  tai sähköpostilla oulunpaitapaino@gmail.com

Pop Up Yogalta saat helposti suurella sydämellä toteutettuja tilaustunteja, joogaretriittejä sekä hyvinvointikursseja.

 

Pop Yp Yoga järjestää myös jooga- ja pilates tapahtumia ja kursseja niin lajien opettajille kuin asiakkaille. Valikoimaan kuuluu mm. Jooga, Pilates sekä kehonpainoharjoittelu ja PT- sekä Life Coaching valmennus.

harrastajat.jpg

TILAAMINEN

Valitse tuote

Toimitus

Reklamaatiot

Valitse luettelosta haluamasi tuotteet ja maksa ostoskorin kautta luotto- tai pankkikortilla. Jos tilaamisessa tai maksamisessa on ongelmia niin ole yhteydessä suoraan Paitapainon henkilökuntaan (oulunpaitapaino@gmail.com)

Tilaamme ja toteutamme tuotteet tyypillisesti "on demand" eli emme säilytä juurikaan varastoja. Ilmoitamme jos saatavuudessa on tilaushetkellä viivettä. Pyrimme toteuttamaan ja toimittamaan tilaukset 2-3 viikon toimitusajalla riippuen kunkin tuotteen saatavuudesta ja tilausjonomme ruuhkasta. Voit myös noutaa tuotteen liikkeestämme kun ilmoitamme sen valmistumisesta.

Jos tuotteessa on jotain vikaa tai olet tilannut väärän koon, tai sinulla on muita epäselvyyksiä tilauksen tekemisen kanssa ota yhteyttä Oulun Paitapainon henkilökuntaan. Tekstiileihin liittyvät ongelmat eivät ole koskaan niin vakavia etteikö niitä saataisiin ratkaistua ja me ei aleta tappelemaan asiakkaiden kanssa. (Varsinkaan silloin jos he osaavat mielenhallintaa ja levitointia).