OPP Pupu
Fitness on Yoga Mat
puy_logo.png

POP UP YOGA - JOOGAA KAIKILLE

OMAKAUPPA

Pop Up Yogan oma kauppa on toteutettu yhteistyössä Oulun Paitapainon kanssa joka käsittelee yhdistyksen tuotetilaukset tämän sivuston kautta. Valikoima edustustuotteita päätetään yhdessä Pop Up Yogan henkilökunnan kanssa. Tuotteille onnistuu nouto paikan päältä tai postitus. 

POP UP YOGA

Pop Up Yogalta saat helposti suurella sydämellä toteutettuja tilaustunteja, joogaretriittejä sekä hyvinvointikursseja.

 

Pop Up Yoga järjestää myös jooga- ja pilates tapahtumia ja kursseja niin lajien opettajille kuin asiakkaille.

 

Valikoimaan kuuluu mm. Jooga, Pilates sekä kehonpainoharjoittelu ja PT- sekä Life Coaching valmennus.

harrastajat.jpg

TUOTTEET

TILAAMINEN

Valitse tuote

Toteutus

Reklamaatiot

Valitse luettelosta haluamasi tuotteet ja siirry ostoskorin kautta maksamaan tilauksesi luotto- tai pankkikortilla. Voit valita tuotteelle joko noudon Pikisaaresta tai postituksen.

Toteutamme tuotteet aina tilauksesta paikan päällä. Tyypillisesti toimitamme tuotteet 2 viikon sisään riippuen kunkin tuotteen saatavuudesta ja tilausjonosta. Voit myös valita tuotteelle noudon jolloin ilmoitamme kun tuote on noudettavissa.

Jos tuotteessa on jotain vikaa, olet saanut väärän koon, tai sinulla on muita epäselvyyksiä tilauksen tekemisen kanssa ota yhteyttä Oulun Paitapainon henkilökuntaan.

 

Tekstiileihin liittyvät ongelmat eivät ole koskaan niin vakavia etteikö niitä saataisiin ratkaistua. Me ei ryhdytä väittelemään asiakkaiden kanssa varsinkaan silloin kun he hallitsevat järkkymätöntä mielenhallintaa ja osaavat levitoida.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon