top of page
OULUN_PAITAPAINO_2020_edited_edited_edit
flamencogaala.jpg
palonuevo-k400.png

¡Flamenco, Oulu!

Palo Nuevon oma kauppa on toteutettu Oulun Paitapainossa joka käsittelee, valmistaa ja jakelee yhdistyksen tuotetilaukset. Valikoima edustustuotteita on suunniteltu yhdessä Palo Nuevon henkilökunnan kanssa.

PALO NUEVO

Flamencoyhdistys Palo Nuevo perustettiin talvella 2008 tukemaan oululaista flamencokulttuuria. Uudenlainen toimintatapa kuvastuu yhdistyksen nimessä. Sana Nuevo on espanjaa ja tarkoittaa uutta. Palo taas viittaa sekä suomenkieliseen intohimoon ja tuliseen asenteeseen, mutta myös espanjalaiseen flamencotermistöön, jossa sana tarkoittaa flamencon tyylilajia.

Yhdistys kokoaa oululaiset flamencoihmiset henkisesti yhteen, ylläpitää ja tukee flamencokulttuuria ja edistää oululaisten omaehtoista flamencokulttuuri-harrastusta. 

FB_IMG_16132930218071-1001x1024.jpg

TILAAMINEN

Valitse tuote

Valmistus

Reklamaatiot

Valitse luettelosta haluamasi tuotteet halutulla painovärillä ja siirry ostoskorin kautta maksamaan tilauksesi luotto- tai pankkikortilla. Voit valita tuotteelle joko noudon Pikisaaresta tai postituksen.

Toteutamme tuotteet aina tilauksesta paikan päällä. Tyypillisesti toimitamme tuotteet 1-3 viikon sisällä riippuen kunkin tuotteen saatavuudesta ja tilausjonosta.

Jos tuotteessa on jotain vikaa, olet saanut väärän koon, tai sinulla on muita epäselvyyksiä tilauksen tekemisen kanssa ota yhteyttä Oulun Paitapainon henkilökuntaan.

bottom of page