OPP Pupu
flamencogaala.jpg
palonuevo-k400.png

¡Flamenco, Oulu!

OMAKAUPPA

Palo Nuevon oma kauppa on toteutettu yhteistyössä Oulun Paitapainon kanssa joka käsittelee yhdistyksen tuotetilaukset tämän sivuston kautta. Valikoima edustustuotteita päätetään yhdessä Palo Nuevon henkilökunnan kanssa. Tuotteille onnistuu nouto paikan päältä tai postitus. 

PALO NUEVO

Flamencoyhdistys Palo Nuevo perustettiin talvella 2008 tukemaan oululaista flamencokulttuuria. Uudenlainen toimintatapa kuvastuu yhdistyksen nimessä. Sana Nuevo on espanjaa ja tarkoittaa uutta. Palo taas viittaa sekä suomenkieliseen intohimoon ja tuliseen asenteeseen, mutta myös espanjalaiseen flamencotermistöön, jossa sana tarkoittaa flamencon tyylilajia.

Yhdistys kokoaa oululaiset flamencoihmiset henkisesti yhteen, ylläpitää ja tukee flamencokulttuuria ja edistää oululaisten omaehtoista flamencokulttuuri-harrastusta. 

FB_IMG_16132930218071-1001x1024.jpg

TUOTTEET

TILAAMINEN

Valitse tuote

Valmistus

Reklamaatiot

Valitse luettelosta haluamasi tuotteet ja siirry ostoskorin kautta maksamaan tilauksesi luotto- tai pankkikortilla. Voit valita tuotteelle joko noudon Pikisaaresta tai postituksen.

Toteutamme tuotteet aina tilauksesta paikan päällä. Tyypillisesti toimitamme tuotteet 2 viikon sisään riippuen kunkin tuotteen saatavuudesta ja tilausjonosta. Voit myös valita tuotteelle noudon jolloin ilmoitamme kun tuote on noudettavissa.

Jos tuotteessa on jotain vikaa, olet saanut väärän koon, tai sinulla on muita epäselvyyksiä tilauksen tekemisen kanssa ota yhteyttä Oulun Paitapainon henkilökuntaan.

 

Tekstiileihin liittyvät ongelmat eivät ole koskaan niin vakavia etteikö niitä saataisiin ratkaistua. Me ei ryhdytä väittelemään asiakkaiden kanssa varsinkaan silloin kun heillä on metalliset korot flamenco-kengissä ja pohkeet terästä.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon