TOIMITUS & PALAUTUS

TOIMITUSEHDOT

Verkkokauppamme tuotteet toimitamme tyypillisesti kirjepostina kiinteällä kolmen ja puolen euron toimitushinnalla 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Jos pakkauskoko ylittää painorajan (tai maiden rajan) niin käytämme SmartPost -palvelua tai matkahuoltoa paketin lähettämiseen, mutta emme veloita tästä lisähintaa. Yli 80 euron tilaukset postitamme ilman toimituskuluja.

 

Meille myös sopii erinomaisesti tuotteiden nouto liikkeestämme arkisin kello 11-17 välillä. Jos pakettiasi ei ala kuulumaan, on se jossain vaiheessa hukkunut matkalle tai yrittäjä on mokannut. Tässä tapauksessa ota yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen oulunpaitapaino@gmail.com

VAIHTO JA PALAUTUS

Haluamme että asiakkaillamme jää mahdollisimman hyvä mieli asioinnista kanssamme. Emme ole robotteja ja teemme jopa joskus elämässämme virheitä. Eli jos olet saanut väärän tuotteen, tuotteessa on jotain vikaa tai haluat vaihtaa tuotteen kokoa niin ota yhteyttä meihin sähköpostilla oulunpaitapaino@gmail.com niin me mielellämme selvitetään asia henkilökohtaisesti.

Valitettavasti meillä ei ole hienoja palautusjärjestelmiä tai sopimuksia paketin toimittajien kanssa joten selvitellään vaihtojen ja palautusten kustannukset tapauskohtaisesti.