top of page
OPP Pupu
Three Forths
keikkaapukkaa.png

KUULUMISIA KULISSEISTA

OMAKAUPPA

Keikkaa pukkaa -podcastin oma kauppa on toteutettu yhteistyössä Oulun Paitapainon kanssa joka sijaitsee Pikisaaressa sijaitsevassa kulttuuria uhkuvassa [TILA] Kulttuurikiihdyttämössä.

 

Tuotevalikoima suunnitellaan yhdessä Jassen, Oksun sekä yleisön toimesta joten luvassa saattaa olla kaikennäköistä kilkettä ja kampetta legendaarisista erikoistuotteista keräilyarvoltaan mittaamattomiin, rajoitettuihin tuote-eriin!

KEIKKAA PUKKAA

Oulun Paitapaino tuo maahan belgialaisen tuottajan valmistamia laadukkaita ja trendien mukaisia tekstiilejä jotka on valmistettu joko kokonaan tai osittain kierrätyskuidusta sekä sertifioidusta orgaanisesta puuvillasta valvotuissa olosuhteissa Bangladeshissa.

 

Liikkeestämme löytyy valikoituja malleja perusväreissä ja kattava tekstiilivalikoimamme on selattavissa valmistajien sekä kotimaisten maahantuojien kotisivuilta.

184157473_104812051786024_6344971959530852184_n.jpg

COMING SOON

Jätä sähköpostiosoite tähän niin ilmoittelemme kun ensimmäiset tuotteet tulevat myyntiin!

Kiitti hei!

TILAAMINEN

Valitse tuote

Toteutus

Reklamaatiot

Valitse luettelosta haluamasi tuotteet ja siirry ostoskorin kautta maksamaan tilauksesi luotto- tai pankkikortilla. Voit valita tuotteelle joko noudon Pikisaaresta tai postituksen.

Toteutamme tuotteet aina tilauksesta paikan päällä. Tyypillisesti toimitamme tuotteet 2 viikon sisään riippuen kunkin tuotteen saatavuudesta ja tilausjonosta. Voit myös valita tuotteelle noudon jolloin ilmoitamme kun tuote on noudettavissa.

Jos tuotteessa on jotain vikaa, olet saanut väärän koon, tai sinulla on muita epäselvyyksiä tilauksen tekemisen kanssa ota yhteyttä Oulun Paitapainon henkilökuntaan.

 

Tekstiileihin liittyvät ongelmat eivät ole koskaan niin vakavia etteikö niitä saataisiin ratkaistua. Me ei ryhdytä väittelemään asiakkaiden kanssa varsinkaan silloin kun he hallitsevat lavaninjailun salat tai stagehandjutsua.

bottom of page