keikkaapukkaa.jpg

PODCAST + PAITAPAINO = MERCH!

verkkokauppa

Keikkaa pukkaa -podcastin verkkokauppa on toteutettu yhteistyössä Oulun Paitapainon kanssa joka sijaitsee Pikisaaressa sijaitsevassa kulttuuria uhkuvassa [TILA] Kulttuurikiihdyttämössä. Tuotevalikoimamme päätetään yhdessä podcastin Jassen, Oksun sekä heidän yleisönsä toimesta joten luvassa saattaa olla kaikennäköistä kilkettä ja kampetta erikoistuotteista rajoitettuihin eriin. Meillä käypi nouto tai postitus. Kaikki reklamaatiot ja tiedustelut hoidetaan henkilökohtaisesti puhelimitse puh. 045 783 483 07  tai sähköpostilla oulunpaitapaino@gmail.com

Tämä ohjelma on tarkoitettu ihan kaikille, joita vähänkään kiinnostaa, mitä kaikkea kulissien takaista työtä se vaatii, että ihminen pääsee katsomaan suosikkiartistiaan keikalle, hypistelemään ilmalämpöpumppuja rakennusmessuille, katsomaan suosikkinäytelmäänsä teatteriin, syömään katkarapuleipiä oopperan lämpiöön, tai...

Lähtökohtana on puhua asioista niin, että oma äiti tai jopa kulttuuriministerimme ymmärtäisi mitä tapahtuma-alan ammattilaiset tekevät työkseen ja että myös tapahtuma-alalle haikaileva saisi tästä teollisuudenalasta realistisen kuvan ja hyödyllisiä vinkkejä.

184157473_104812051786024_63449719595308

COMING SOON

Jätä sähköpostiosoite tähän niin ilmoittelemme kun ensimmäiset tuotteet tulevat myyntiin!

Kiitti hei!

TILAAMINEN

Valitse tuote

Toimitus

Reklamaatiot

Valitse luettelosta haluamasi tuotteet ja maksa ostoskorin kautta luotto- tai pankkikortilla. Jos tilaamisessa tai maksamisessa on ongelmia niin ole yhteydessä suoraan Paitapainon henkilökuntaan (oulunpaitapaino@gmail.com)

Tilaamme ja toteutamme tuotteet tyypillisesti "on demand" eli emme säilytä juurikaan varastoja. Ilmoitamme jos saatavuudessa on tilaushetkellä viivettä. Pyrimme toteuttamaan ja toimittamaan tilaukset 2-3 viikon toimitusajalla riippuen kunkin tuotteen saatavuudesta ja tilausjonomme ruuhkasta. Voit myös noutaa tuotteen liikkeestämme kun ilmoitamme sen valmistumisesta.

Jos tuotteessa on jotain vikaa tai olet tilannut väärän koon, tai sinulla on muita epäselvyyksiä tilauksen tekemisen kanssa ota yhteyttä Oulun Paitapainon henkilökuntaan. Tekstiileihin liittyvät ongelmat eivät ole koskaan niin vakavia etteikö niitä saataisiin ratkaistua ja me ei aleta tappelemaan asiakkaiden kanssa. (Varsinkaan silloin jos he osaavat lavaninjailua tai stagehand-jutsua).