background.jpg
Asiakkaan tarpeet tunnistava paitapaino paikallisen  osaamisen puolesta kertakäyttökulttuuria vastaan.
OPP-stamp-white.png

SULJETTU TYÖUUPUMUKSEN VUOKSI

Oulun Paitapaino on valitettavasti kiinni eikä ota uusia tilauksia vastaan, kunnes toisin ilmoitetaan.

TEKSTIILIT

Oulun Paitapaino tuo maahan stanley/stellan laadukkaita ja trendien mukaisia tekstiilejä jotka on valmistettu joko kokonaan tai osittain sertifioidusta orgaanisesta puuvillasta sekä kierrätyskuiduista valvotuissa olosuhteissa Bangladeshissa.

 

Liikkeessämme on esillä perusmalleja joiden lisäksi sisällytämme asiakkaiden erikoistoiveet maksuttomaan täydennyskuormaan pari kolme kertaa viikossa.

ststvarit.jpg

MERKKAUS

Lämpösiirtopainatustekniikkamme erinomainen laatu on varmistettu yhdistämällä alan viimeisimmät materiaalit vahvaan kuvankäsittelyosaamiseen.

 

Meillä valtaosa merkkauksista toteutetaan joko yksivärisillä tai tulostettavilla polyuretaanikalvoilla jotka ovat Oeko-Tex®100-sertifioituja, eli haitta-aineettomia, kierrätettäviä, erittäin ohuita ja kestäviä lämpösiirtomateriaaleja.

Tuotesuunnittelusta - eli kuvallisen tai sanallisen aineiston saattamisesta toimivaksi printtituotteeksi - vastaa Joni "Yritingman" Kesti jolla on yli 20 vuoden kokemus graafiselta alalta ja pukuompelijan koulutus.

VERKKOKAUPPA

Julkaisemme verkkokaupassamme suunnittelemiamme tilaustuotteita ja yhteistyössä toteutettuja mallistoja.

 

Listaamme kauppaan kulloinkin tilattavissa olevat tuotteet sekä erikoiserät jotka vaihtelevat aika ajoin yrittäjän ja suunnittelijoiden mielialan sekä saatavuuden mukaan.

Omassa kaupassa annamme asiakkaallemme mahdollisuuden myydä seura- ja edustusvaatteita omalla tilaussivulla joka räätälöidään tarpeisiin sopivaksi.

TUOTEKUVA5(JUULI).jpg
IMG_20210217_191415.jpg

 PENKKISALI 113 

Pikisaaressa sijaitseva Oulun Paitapaino on vuonna 1992 perustettu tekstiilipaino joka sijaitsee Kulttuurikiihdyttämö [TILA] -kulttuurikeskuksessa.

Penkkiksessä on paitapainon lisäksi myynnissä valmistamaamme taidetta, designiä ja tekstiilejä. Palvelemme asiakkaitamme arkisin kello 11:00 - 17:00. Tervetuloa!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon