top of page
OPP Pupu
Horizon
Donhuala logo

by VILLE TANHUALA PAINTWORKS

OMAKAUPPA

DONHUALA oma kauppa on toteutettu yhteistyössä Oulun Paitapainon kanssa. Oulun Pikisaaressa sijaitsevassa  [TILA] Kulttuurikiihdyttämössä sijaitsee paitojen tuotantostudio sekä taiteilijan oma työhuone.

 

Mallistoa suunnitellaan ja kasvatetaan yhdessä Ville Tanhualan kanssa taiteilijan omista töistä ja tuotteet tehdään paikan päällä tilauksesta suoraan asiakkaalle. Tuotteille onnistuu nouto paikan päältä tai postitus.

VILLE TANHUALA

Ville Tanhuala on Limingan Taidekoulun käynyt, jo pitkän uran tehnyt monipuolinen taiteilija.


Töissään Tanhuala käyttää ennakkoluulottomasti sekä kynäruiskua että öljyvärejä, yhdistellen niitä erilaisiin maalauspohjiin, sekä pintaviimeistelyihin.

Hänen töidensä osin hieman kokeellistenkin tekniikoiden hallitseminen on vaatinut sinnikästä itseopiskelua, sekä hurjan määrän yrittämisen ja erehdyksen kautta tapahtuvaa oivaltamista.


Aiheet Tanhuala löytää ympäristöstään ja tuntemuksistaan koskien maailman menoa hänen havaitsemanansa.

selfportrait1.jpg

TUOTTEET

TULOSSA

TILAAMINEN

Valitse tuote

Toimitus

Reklamaatiot

Valitse luettelosta haluamasi tuotteet ja siirry ostoskorin kautta maksamaan tilauksesi luotto- tai pankkikortilla. Voit valita tuotteelle joko noudon Pikisaaresta tai postituksen.

Toteutamme tuotteet aina tilauksesta paikan päällä. Tyypillisesti toimitamme tuotteet 2 viikon sisään riippuen kunkin tuotteen saatavuudesta ja tilausjonosta. Voit myös valita tuotteelle noudon jolloin ilmoitamme kun tuote on noudettavissa.

Jos tuotteessa on jotain vikaa, olet saanut väärän koon, tai sinulla on muita epäselvyyksiä tilauksen tekemisen kanssa ota yhteyttä Oulun Paitapainon henkilökuntaan.

bottom of page